Nordic fence, wpc

Nordic Fence är ett professionellt och genomtänkt staketsystem som består av en lång rad material som du kan kombinera fritt och på så sätt få till det uttryck du vill ha. Staketsystemet finns i tre standardhöjder (900 mm, 1400 mm och 1800 mm) med typnummer 90, 140 och 180. Sortimentet består av: beklädnad, stolpar, grindar, beslag och tillbehör. Nordic Fence uppfyller de tuffaste kraven vad gäller kvalitet, hållbarhet och hållfasthet.

WPC är tillverkat av 60% återvunnet trä, 30 % återvunnen plast och 10% tillsatsmaterial. Användningen av återvunnet trä skonar miljön eftersom tillverkningen inte innebär ytterligare avverkning av skog.

 

WPC från Moland är helt fritt från bambu och ftalater. WPC-beklädnad från Moland har en mycket lång livstid, ruttnar inte och ska inte målas. Däremot kan mindre färgförlust ske över tid. Kvaliteten är mycket hög och du kan därför njuta av ditt WPC-staket många år framöver.

Trästruktur

dark
grey
white

borstad

dark
dark, z-profil
white

STOLPAR

Med Nordic Fence kan du välja varmgalvaniserade stålstolpar eller pulverlackerade stolpar. Kombinationsmöjligheterna för beklädnad och stolpar är många, och våra stolpar uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav. Det kan förekomma en vit hinna på de varmgalvaniserade stolparna. Denna hinna är helt ofarlig och kommer sköljas bort under det första året.

 

Varmgalvaniserade stålstolpar

Stålstolpar från Moland är tillverkade i varmgalvaniserat stål.

 

Pulverlackerade stolpar

Tillverkas av stål som galvaniseras, grundmålas och lackeras.

 

Grindarna till Nordic Fence är helsvetsade ramar i kvalitetsstål. Grindarna tillverkas och galvaniseras. Gångjärn och lås tillverkas i samma höga kvalitet. Alla grindar kan fås som enkel- eller dubbelgrind i tre olika modulhöjder – typ 90, 140 och 180. Alla varianter av beklädnad är förmonterade i ramen – färdigt för montering.

GRINDAR

SKÖTSEL & UNDERHÅLL

WPC-beklädnaden kräver endast minimalt underhåll och de flesta fläckar kan tas bort med en grov disktrasa och varmt såpvatten (50 ml till 5 liter vatten). Fläckar efter regn kan torkas bort med en disktrasa och varmt såpvatten. Särskilt svåra fläckar kan ofta tas bort med kemiskt ren bensin. Eventuell algväxt tas bort med ett beprövat och effektivt medel. Vi rekommenderar inte att använda högtryckstvätt eftersom det kan leda till att algproblemet istället sprids.

SHOWROOM

Staketet som matchar sin omgivning, anpassar sig till dina drömmar och tål alla förhållanden.

Prova Molands showroom för att se hur staketet ställer sig till verkligheten när det gäller utseende och höjd.

Gröning Board AB

Vallavägen 12 

791 42 FALUN

info@groningboard.se 

+46(0)23-194 70

2018 © Gröning Board. All Rights Reserved.