SPÅNSKIVA

skivor för väggar, tak, golv och emballage

Stabil innervägg 
Vill du kunna hänga upp till exempel en tv, en tavla eller en hylla på din vägg? Då är är Stabil väggskiva ett rätt val för dig när du bygger.
 
Stabil är en väggskiva från Byggelit som är anpassad att fungera som bas bakom gipsskivor, vilket inte bara spar tid utan även ger dig en stark vägg på vilken du sedan lugnt kan sätta upp din TV på.
 
Stabil väggskiva är testad av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, med för ändamålet mycket goda resultat. Stabil väggskiva kan användas i de flesta väggar i huset och ger dig frihet att sedan göra det du själv vill med din vägg. Oavsett om du planerade det i början eller om du kom på att du vill flytta din tv efter några år.

Contifloor

Contifloor, 22 mm, är ett starkt golv som tål tyngder då golvet har en smart och patenterad spont som fördelar laster optimalt. Golvet kan monteras löpande vilket spar både tid, material och pengar. Löpande montering som innebär att fogar även kan placeras mellan reglarna. Skivan har dessutom ett lätthanterligt alternativt format och kräver enbart tre skruvar/regelpassage vid montering. Contifloor är FSC- certifierad vilket garanterar att råvaran kommer från ett hållbart skogsbruk.

 
Förutom stabil väggskiva och Contifloor från Byggelit så har vi en mängd andra olika spånskivor. Dessa går självklart att få måttanpassade efter ditt behov!
 
 
 
 
 
 
Gröning Board AB

Vallavägen 12 

791 42 FALUN

info@groningboard.se 

+46(0)23-194 70

2018 © Gröning Board. All Rights Reserved.